Τηλεμαραθωνιος Αγαπης

Τηλεμαραθώνιος Αγάπης

 

 

 

 

 

 

Αυτός ο Απρίλιος είναι ο μήνας Αγάπης για τον σύλλογο Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης».


Σας προσκαλούμε να μας βοηθήσετε στο έργο στήριξης των συνανθρώπων μας και να σταθείτε δίπλα μας, με την δική σας οικονομική συνεισφορά.
Παρακολουθήστε τον τηλεμαραθώνιο Αγάπης στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας, την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, από τις 4 το απόγευμα ως και τις 12 το βράδυ.

Σε μια εποχή που απαγορεύεται η συνάθροιση ανθρώπων, ο σύλλογος μπαίνει σε κάθε σπίτι τηλεοπτικά εκπέμποντας το έργο Αγάπης του σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και διαδικτυακά σε όλη την Ελλάδα και την υφήλιο, ζητώντας την συνδρομή του καθένα με μια απλή τραπεζική κατάθεση.

Από τa studios της Λαμίας, της Λειβαδιάς, της Θήβας και της Χαλκίδας, ακούστε και δείτε τους ανθρώπους που στηρίζουν και εργάζονται για το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου και γίνετε και εσείς αρωγοί της προσπάθειάς μας.

Μια προσπάθεια που ξεκίνησε ο π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης, την αγκαλιάσαμε όλοι και δεν θα σταματήσουμε ποτέ, όσο υπάρχει ανάγκη στήριξης κάθε μορφής από τον σύλλογο για τις Γυναίκες, για τα Παιδιά, για όποιον αδυνατεί και υποφέρει.

Ανταποκριθείτε στο κάλεσμα Αγάπης, αυτόν τον Απρίλιο, κάθε ημέρα …