ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ος Λαϊκος Αγωνας Δρομου Λιμνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Λίμνης

Ο Πανευβοϊκός σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας & Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης»  παρουσίασε την Τετάρτη 13 Απριλίου, το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας το πρόγραμμα του  2ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Λίμνης που διοργανώνει με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 σε δύο διαδρομές - στον παραλιακό δρόμο της Λίμνης Ευβοίας - αποστάσεως 8 χιλιομέτρων για ενήλικες και εφήβους και 1 χιλιομέτρου για παιδιά και γονείς.

Τον Πανευβοϊκό Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» εκπροσώπησε ο κ. Στέλιος Καρβελάς, υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων (εξαιτίας απουσίας του Προέδρου Αρχιμ. π. Τιμόθεου Μπαϊμπάκη λόγω πένθους),  ο κ. Κουτσουράς Σταύρος, εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος  θεμάτων πολιτισμού & τουρισμού από τον Δήμο Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας, παρουσία των προσκεκλημένων εκπροσώπων τοπικών αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Χαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Κελαϊδίτη Γεώργιου (λόγω απουσίας στο Περιφερειακό συμβούλιο) αναγνώστηκε από τον κ. Τραπεζούντιο Παντελή, διοργανωτικό υπεύθυνο (απουσίας του αγωνιστικού υπευθύνου κ. Γεωργίου Μαυρομμάτη).

Θετικότατη ανταπόκριση είχαν οι σκοποί της διοργάνωσης για την στήριξη της τοπικής οικονομίας - με προσέλευση αθλητών και κοινού από όλη την Ελλάδα - και την διάδοση την προσέλκυση τουρισμού στην Λίμνη και την Βόρεια Εύβοια, καθώς και η επιβράβευση όλων των παρισταμένων προς το έργο και την πρωτοβουλία του συλλόγου.

Εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου