ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ος Λαϊκος Αγωνας Δρομου Λιμνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Λίμνης

 Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας έδωσαν οι συμμετέχοντες στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Λίμνης που διοργάνωσε με επιτυχία, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" την Κυριακή 29 Μαΐου 2022 στη Λίμνη Β.Εύβοιας, υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την στήριξη του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννης.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους και όλες που έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή Ζωής και Ελπίδας.

Ευχαριστίες θερμές προς το χορευτικό Σύλλογο " ΤΟ ΛΥΜΝΙ" και το χοροδιδάσκαλο κ.Φλώκο Γεώργιο, το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, τον Ιατρό κ.Βασίλειο Πεππέ Παθολόγο, το Λιμενικό και την Αστυνομία για τη συνεργασία και βοήθεια τους, το Πρόεδρο της Κοινότητας κ.Τριανταφύλλου Ιωάννη, τον συντονιστή του αγώνα και της εκδήλωσης κ.Παντελή Τραπεζούντιο, το κ.Παλαιοβρυσιώτη Γεώργιο και τη δημοσιογράφο κ.Μαρία Καράπα για την ουσιαστική συμβολή τους και βοήθεια.

Θερμές ευχαριστίες επίσης στην Αντιπεριφέρεια Στερεάς Ελλάδας και στο Δήμαρχο Λίμνης καθώς και στον κ.Δημήτριο Χασιώτη.Στο τέλος του Αγώνα και μετά την από απονομή των επάθλων και μεταλλίων, ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" δια του Προέδρου του απένειμε τιμητικές διακρίσεις στον κ.Ιωάννη Φαφούτη Συγγραφέα-Φωτογράφο-Δημοσιογράφο και στο κ.Αλέξανδρο Γεωργίου Δάσκαλο-Δρομέα, για τη πολύχρονη και σημαντική προσφορά τους στο τόπο τους και εν γένει.