Λαϊκος Αγωνας Δρομου Χαλκιδας

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας

Στο χώρο του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αντιπεριφέρειας την Παρασκευή 1 Ιουλίου και ώρα 12 π.μ. πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πανευβοικός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" ως διοργανωτής του Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Χαλκίδα και ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου Χαλκιδέων.
Ο Λαϊκός αγώνας δρόμου Χαλκίδας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου είναι αφιερωμένος κατά της Γυναικοκτονίας και της παιδικής βίας, μάστιγες της εποχής μας που διαρκώς γιγαντώνονται.
Εκ μέρους του Δήμου παρευρέθηκε ο κ.Ιωάννης Νέζης Αντιδήμαρχος Τουρισμού, προγραμματισμού και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ο οποίος εξέφρασε την συμπαράσταση και στήριξη του Δήμου σε αυτήν την πρωτοβουλία και δραστηριότητα του "ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ" που έχει παράλληλα και σκοπό φιλανθρωπικό.

Επίσης οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι του "πάνελ" κ. Γεώργιος Μαυρομμάτης Γυμναστής-υπεύθυνος του Λαϊκού αγώνα, κ.Σωκράτης Σκλιάς πρ. Αστυνομικός Διευθυντής και δημοτικός Σύμβουλος-υπεύθυνος ασφαλείας του αγώνα και κ.Παντελής Τραπεζούντιος-υπεύθυνος επικοινωνίας, τοποθετήθηκαν επί λεπτομερειών που αφορούν τις αρμοδιότητες τους.

Τέλος ανακοινώθηκε από του πρόεδρο του Συλλόγου, π.Τιμόθεο, με την ευκαιρία της εορτής των Αγ.Αναργύρων των Ιατρών, η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, να δοθεί στη Τράπεζα αίματος του Συλλόγου το όνομα του Ευβοιώτη Ιατρού και παγκόσμιου ευεργέτη κ.Γεώργιου Παπανικολάου, τιμώντας έτσι τη συμπλήρωση 60 ετών από το θάνατο του.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια για την διάθεση του χώρου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την κάλυψη της συνέντευξης.