ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εσπερίδα που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου με θέμα:" Το παρόν και το μέλλον του Αθλητισμού στην Εύβοια" στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Αντιπεριφέρειας.

Η εσπερίδα ήταν η πρώτη εκδήλωση της τετραλογίας που θα πραγματοποιήσει " Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" με αφορμή τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που διοργανώνει ο Σύλλογος την Κυριακή 9 Οκτωβρίου υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας και του Δήμου.
Θερμές ευχαριστίες προς όλους τους προσκεκλημένους που πλαισίωσαν το "πάνελ" της εσπερίδας και οι οποίοι τοποθετήθηκαν επί του θέματος , τονίζοντας παράλληλα την ιδιαίτερη σημασία που έχει ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου που διοργανώνει "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" και ο οποίος είναι αφιερωμένος στη Γυναικοκτονία και τη Παιδική Βία, προσκαλώντας όλους και όλες να συμμετέχουν , ώστε να δοθεί ένα πολύ δυνατό μήνυμα, αλλά και συμβάλλοντας έτσι στο φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα.
Το "πανελ" πλαισίωσαν οι:

Ηλίας Μπουρμάς -εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφ.Στερεας Ελλάδας , Αθλητισμού-Τουρισμού.
Θεοφάνης Σπανός -Αντιδήμαρχος Νέας Γενιάς
Βραιμάκης Χαράλαμπος-Γραμματέας Ε.Α.Σ, Πρόεδρος ΑΓΣ Νεάπολης.

Τάρτης Αθανάσιος- Δικηγόρος, πρώην .Ποδοσφαιριστής
Δήμητρα Φρατζή-Πρωταθλήτρια Στίβου.
Βουρδάνος Κώστας- Πρωταθλητής Ελληνορωμαικής Πάλης.
Κουρκουμέλης Γεώργιος- Ορθοπεδικός,  Χειρούργος.
Παναγιώτης Νικολάου- Αντιπρόεδρος Δ.Ο.Α.Π.Π.Ε.Χ.
Γουβαίλης Χρήστος- Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Ευβοίας.
Βασιλάκος Δημήτρης- Προπονητής Ξιφασκίας ΑΟ Χαλκίδας.
Γεώργιος Μαυρομμάτης-Γυμναστής
Δημήτρης Αινδιλής- Προπονητής Ποδοσφαίρου, κάτοχος ΟΥΕΦΑ ΙΒ.
Ευχαριστίες επίσης και στη συντονίστρια της εσπερίδας κ.Αργυρούλα Αφράτη, στο κ.Παντελή Τραπεζούντιο αλλά και στην Αντιπεριφέρεια για την διάθεση της αίθουσας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ