ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ος Λαϊκος Αγωνας Δρομου Χαλκιδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022 ο 1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Χαλκίδας , που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύλλογος "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" με φιλανθρωπικό σκοπό και ο οποίος ήταν αφιερωμένος κατά της Γυναικοκτονίας και της Παιδικής Βίας.

Το Δ/κο Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά πρώτα απ' όλους τα παιδιά που με τον όγκο της παρουσίας τους βροντοφώναξαν STOP σε κάθε μορφή βίας και ιδιαίτερα στη παιδική βια.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την Αντιπεριφέρεια αλλά και στο Δήμο Χαλκίδας για την υποστήριξη τους και συμπαράσταση.

Ευχαριστίες ιδιαίτερες στην Αστυνομική Δ/νση Ευβοίας και στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας για την άριστη συνεργασία και βοήθεια αλλά και στο κ.Σωκράτη Σκλιά τον υπεύθυνο ασφαλείας του αγώνα.

Ευχαριστίες πολλές στους εθελοντές και εθελόντριες που αγκάλιασαν τον ιδιαίτερο σκοπό αυτού του Λαϊκού Αγώνα και ανταποκρίθηκαν άμεσα και θερμά.

Ευχαριστίες εκ βάθους καρδιάς σε όλους τους Αθλητικούς και δρομικούς Συλλόγους, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και ιδιαίτερα στο τμήμα Σαμαρειτών, στο ΕΚΑΒ, στον υπεύθυνο του Αγώνα Γυμναστή κ.Γιώργο Μαυρομάτη, στον υπεύθυνο της οργανωτικής ευθύνης κ. Παντελή Τραπεζούντιο αλλά και σε όλους και όλες που συμμετείχαν στον 1ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Χαλκίδας που διοργάνωσε ο "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" , και οι οποίοι αγκάλιασαν με την παρουσία τους το Φιλανθρωπικό σκοπό του αγώνα, υψώνοντας "τείχος" κατά της Γυναικοκτονίας κατά της ανθρωποκτονίας.

Για τυχόν ελλείψεις και λάθη που τυχόν υπήρξαν εκφράζουμε τη λύπη μας ζητώντας συγνώμη και κατανόηση , εστιάζοντας κυρίως στο σκοπό και στο μήνυμα του αγώνα, υποσχόμενοι να μην υπάρξουν στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που θα διοργανώσει " Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" του χρόνου την δεύτερη πάλι Κυριακή του Οκτώβρη.

Ευχόμαστε σε όλους καλό χειμώνα και καλή αντάμωση το 2023.