ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δράση Αιμοδοσίας στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε Εύβοιας την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022


Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων στο πλαίσιο των δράσεων που διοργανώνει για τον εορτασμό των 100 χρόνων παρουσίας των Προσκόπων στην πόλη της Χαλκίδας και ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού «Ο Καλός Σαμαρείτης», ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Π.Ε. Εύβοιας και τον Δήμο Χαλκιδέων, και σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας καλούν το κοινό να συμμετέχει στην δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας (Λεωφ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα, ισόγειο), την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, από τις 08.30 π.μ. έως τις 13:30.


γίνε κι εσύ
εθελοντής αιμοδότης


Σε αυτή την δράση κοινωνικής ευαισθησίας και σε μια περίοδο που η διαρκής ανάγκη για αίμα είναι επιτακτική ας είμαστε όλοι δίπλα στον συνάνθρωπό μας και ας προσφέρουμε απλόχερα το πολυτιμότερο δώρο.  Δίνουμε Αίμα, Σώζουμε Ζωές.


Για πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Αιμοδοσίας Γ.Ν.Χαλκίδας-Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ- Γ.Ν.-Κ.Υ. ΚΥΜΗΣ στο 2221355760 και τον Σύλλογο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στο 6906186374.