ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022 - Αλλαγη ημερομηνιας κληρωσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ 2022 - Αλλαγή ημερομηνίας κλήρωσης

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού σας ενημερώνει για την αλλαγή ημερομηνίας της κλήρωσης για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο από 15/09/2022 σε 03/01/2023.
Η εν λόγω αλλαγή γίνεται εξαιτίας των καθυστερήσεων που δημιουργήθηκαν λόγω των μέτρων Covid.

Εκ του Δ.Σ.
 ---Ο---
Πρόεδρος
                                    
Αρχιμ. π. Τιμόθεος Μπαϊμπάκης
 

O Πανευβοϊκός σύλλογος Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού "Ο Καλός Σαμαρείτης" σας προσκαλεί να συμβάλλετε στο φιλανθρωπικό του έργο, στηρίζοντας τον με την αγορά κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης αξίας 2,5 ευρώ έκαστο.

Με την αγορά του κουπονιού μπορεί - εφόσον επιθυμείτε -  να είσαστε ο τυχερός που θα κερδίσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης της Ελληνικής εταιρείας ECOSUN ECOCAR.

Τα κουπόνια μπορείτε να τα αποκτήσετε εκτός δια ζώσης από εθελοντές του συλλόγου και με ηλεκτρονικό τρόπο, με την αποστολή στο email [email protected] της απόδειξης κατάθεσης στην Τράπεζα Πειραιώς στον λογαριασμό IBAN GR3001721660005166097921389 με δικαιούχο τον Σύλλογο και του ονοματεπώνυμου σας.

Ακολούθως θα σας αποσταλλεί το βεβαιωτικό email με τους αριθμούς των κουπονιών σας. Η δική σας οικονομική συνεισφορά - ακόμα και με την αγορά ενός κουπονιού - αποτελεί μεγάλη βοήθεια στο έργο μας για τους συνανθρώπους μας.