ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ''Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ'' λόγω των τελευταίων συνθηκών και κρουσμάτων του κορωνοϊού και ιδιαίτερα αυτών που παρουσιάστηκαν στην Εύβοια τις τελευταίες ημέρες ,αισθάνεται την υποχρέωση να ενημερώσει όλους τους φίλους και τις φίλες που το διάστημα αυτό εξεδήλωσαν την επιθυμία να συμμετέχουν σ' αυτόν η στον Λαϊκό Αγώνα που συμβολικά θα γινόταν λόγω αναβολής του Ημιμαραθωνίου ,ότι ούτε αυτός θα πραγματοποιηθεί για να αποφευχθεί η πιθανότητα κάποιου κρούσματος .

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα δρομολογηθούν για την πραγματοποιηση τους όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν ,οπότε και θα ανακοινωθεί.

Αντί αυτών για την συμβολική νοηματοδότηση της ημέρας και του φιλανθρωπικού σκοπού της θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 9 π.μ. έως 1 μ.μ. εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία τράπεζας αίματος του ΚΑΛΟΥ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ στην αίθουσα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ στο δημαρχείο Χαλκίδας (Παραλία) και bazzar του Συλλόγου με παράλληλη συγκέντρωση τροφίμων στο περίπτερο του Bazzar στη παραλία της Χαλκίδας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6906186374

Σας ευχαριστούμε πολύ!