Συγκεντρωση τροφιμων και ειδων πρωτης αναγκης για τους πυροπληκτους

Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" εκφράζει τις ολόψυχες ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση και συστράτευση των εθελοντών, των μελών και φίλων του Συλλόγου στην πρόσκληση για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας.
Η ανταπόκριση όλων ήταν αξιοθαύμαστη αφού συγκεντρώθηκαν προϊόντα τεσσάρων φορτηγών.
Το Σάββατο 7 Αυγούστου μετέβησαν 2 φορτηγά στο Δήμο Μαντουδίου με τη συμπαράσταση και βοήθεια του Προέδρου της ομάδας έρευνας και Διάσωσης Ο.Ε.Δ. κ.Σταύρου Τζιγιάννη και της Εταιρείας Μανιταριών "ΔΙΡΦΥΣ" που προσέφερε τα φορτηγά της Εταιρείας για την μεταφορά.
Το σύλλογο μας εκπροσώπησε κατά την μεταφορά στο Μαντούδι η κ.Δήμητρα Βασιλειάδου στην οποία είχε ανατεθεί ο συντονισμός της συγκέντρωσης και διαχείρισης.
Θερμές ευχαριστίες στον κ. Λευτέρη Λαχουβάρη και στους οδηγούς  κ. Αντώνη Καμπάκη και κ.Νίκο Κικίδη.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Σύλλογο "Πρωτοβουλία πολιτών Βοιωτίας" για την προσφορά μεγάλης ποσότητας ειδών αλλά και την άμεση δραστηριοποίηση τους.
Την Κυριακή 8 Αυγούστου "Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ" συγκέντρωσε άλλα 2 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης και φαρμακευτικό υλικό  τα οποία απέστειλε στο κέντρο συγκέντρωσης της Αντιπεριφέρειας, απ'οπου μεταφέρθηκαν στις περιοχές "Αχλάδι" και "Γούβες".
Το σύλλογο εκπροσώπησε ο υπεύθυνος Δημ.Σχέσεων κ.Στέλιος Καρβελάς.